Eva vs Eva

Det sägs att när man pratar med sig själv så får man de bästa svaren, men det är inte riktigt sant, jag brukar mest få ganska spänd stämning.. För ibland (när jag varit ensam lite för länge och bara umgåtts med en döv katt) kommer jag på mig själv med att prata med mig själv, och det är inte sådär vanligt att man mummlar lite utan det här är riktiga konversationer. Idag kan jag ju säga att det har hänt mer än en gång.. När jag gör det här så brukar det börja med en lite sträng röst som bara "åh!! men vad har du nu gjort?! du har ju spillt kaffe över hela mattan!!" varpå en lite snällare, lessen röst svarar "förlåt, det var inte meningen.. men jag var ju så törstig!"... sen är det igång..
 
Sträng: "Ja, men om du nu var så törstig kanske du kan sätta dig ner innan du dricker, du vet ju själv att du är rätt klumpig? Nu måste du torka upp efter dig!" 
Snäll: "Men jaa... jag kanske bara kan sitta en stund först? Jag är så trött"
Sträng: "Det kunde du ha tänkt på innan, om du inte torkar upp nu så tränger det in i mattan förstår du väl?" 
Snäll: "Jaja..." (torkar buttert upp men lägger det smutsiga pappret i soffan)
Sträng: "Sådärja, det var väl inte så farligt, det gick ju snabbt!" (ser inte det smutsiga pappret i soffan)
 
Snäll: "...kaffet är för starkt!"
Sträng: "Ja men nästa gång kanske du kan prova att göra ditt eget kaffe!! "
 
Nu sitter jag alltså här å har lite dålig stämning.. Ibland orkar jag bara inte med mig själv, är jag helt bananas eller är det någon annan som också gör såhär? 
 


Fröken Sötnos

Jag har precis plockat fram min kamera igen, den där nya dyra saken jag köpte i SF till min filmklass men var för seg på att köpa så jag bara kunde använda den till min sista lektion. Men nuså! Här ska fotas!! Jag har inte jättemycket att fota kom jag på, men då är det tur att man bor med världens sötaste fotomodell så nu presenterar jag stolt - fröken Sötnos (som typ alltid sitter perfekt i fönstret såhär!): 

 
 
Om ni vill att jag ska fota era små sötnosar också så säg bara till, jag kan behöva öva å Sötnos börjar redan tröttna på att få en kameralins upptryckt mot nosen :)


Varning för tantsnusk!

Hej allihopa,
 
Nu när ni väntat så himlans länge på ett litet inlägg från mig så är det första jag tänkte bjuda på lite gnäll om urinvägsinfektioner! Alltså VEM KOM PÅ DET IDIOTISKA?!! Det gör så satans ont och just nu känner jag mig som en tant på minst 99 år som inte kan ens röra sig en millimeter utan att det känns som man kissar på sig. Jag har under de senaste timmarna bosatt mig på toaletten med täcke och tv-serier och jag vet att man inte ska göra så för man ska hålla sig men vem kan hålla sig?! Och var finns Ipren när man behöver dom? Och jag har läst att sex ska lindra men man kan ju inte ha sex bara för det, det är ju så sjuk anledning liksom "hej jag har svinont och skulle behöva ha sex för att bli av med det, men nej vänta lite jag ska bara kissa, sådär, nej vänta nu måste jag gå igen, du ska vi köra i badrummet?" Det går ju inte!! Oj, undrar vem som läser det här.. ber om ursäkt på förhand! Vänta, måste kissa.
 
Okej, och en annan sak. Man ska tydligen inte äta socker om man får det. Vilket var precis ALLT jag åt igår, godispåse, choklad, cola och så lite glass på det! Så till alla andra godisgrisar därute, ät inte godis för då får man inte ont i magen, man får ont i urinblåsan, och det är typ hundra gånger värre!! Jag ska aldrig mer äta godis! Jag ska bara dricka massa vatten som det står att man ska, problemet med det? Att man inte ens kan börja hälla upp vattnet i glaset innan man blir superkissnödig, och så regnar det också!! 
 
Nu kommer snart Marie på besök, och jag tycker såååå synd om henne redan nu.. Hejdå, ni vet var ni hittar mig!