2013-01-31


Pratade med fina Alex, Li och Marie imorse och förhoppningsvis kommer dom och hälsar på i redan maj för en roadtrip till LA!!! Åh vad jag hoppas!!!! Bjuder på den finaste bilden av mig och Alex (typ den enda jag kunde hitta?) ;)Första dagen i skolan! 


Passade också på att spana in det nya modet i SF, vill man vara fin får man lida pin som man säger..Home is where the heart is <3


Jag vet inte riktigt vad som hände här men fort gick det!
 


 
Nu ska jag lyssna på Brittany försöka säga "det är en fisk!" lite till, det låter hur gulligt som helst å kommer nog ta ett tag :)


2013-01-30

Idag har jag bara legat i sängen och tittat på film. Sådetså! 
 
2013-01-29

Idag fick Malcolm och jag den stora äran att följa med Brittany på hennes första riktiga fashion photoshoot för en reklamfilm för ett ryskt resebolag, jag kan inte förstå att jag bara varit några dagar i San Francisco och redan får vara med om något sånt här!!
I

 
Modellen Khrystyna Ukushu (hennes efternamn betyder I will bite you på ryska) var hur söt som helst även när hon dansade Gagnam style och gjorde fiskminen! Typiskt modeller..
 


Hon kunde hoppa också!! Studs studs!


Och det här fotot är jag så himla NÖJD med!! Jag tog det!! Det kanske inte är så svårt när hon blir bra på alla men ändå! JAG!!
Hemma!!! ;) Jag studsade runt rätt mycket här... Och åt all mat så fort att jag inte ens hann fota den!


 
 


2013-01-28

 
Brittany och Malcolm har pratat mycket om något som kallas "animal fries" som tydligen finns på den hemliga menyn hos In&Out, så dagens uppdrag blev att hitta dit. Vi tog BART till Embarcadero som är huur fint som helst, och promenderade längs vattnet till Fishermans Wharf där det ligger. Och gjorde några (små) stopp på vägen..  
Här är dom berömda animal fries'en, som man såklart sparar till sist och inte orkar äta upp..
Godnatt-choklad! Yuhuhuuuum!


2013-01-27


Godmorgon Audrey!
Mötte upp tjejerna i klassen och tittade på lite möbler till deras lägenhet (innan lämnade jag dom för alldeles för mycket shopping på egen hand..)*

 
Whole foods market, välkommen till världens nyttigaste matbutik (som inte ens säljer choklad..?)


2013-01-26

"Hemma på min gata i stan"..


Hemma på Rebecka, Louise och Linneas gata i stan.. :)2013-01-25

Första dagen i San Francisco!

 
2012-01-24

Efter en lååååång flygtur på 20 timmar landade jag äntligen i San Francisco! Man kan säga att jag var galet trött..Daduum. Daduum. Dadumdadumdadum!! 
Ungefär så lät det i mitt huvud (och hjärta) hela vägen..På flygplatsen möttes jag av en glad (i hatten) Max och efter en tur med BART landade jag hemma i Sunset!

 
Bilden är tagen från vår dörr, så nu är det dags att stänga den och säga godnatt!


Hi and welcome!!

So this is my new blog, since I'm moving from Sweden to San Francisco in a few days I thought it would be good with a fresh start. So welcome! This is the place to be if you want to follow me on my lifes biggest adventure. I'll share photos, everyday stories, some thoughts and hopefully a few laughs - so stay tuned! :)