2013-02-09Idag ringde den här goa glada tjejen till mig!!!! SAKNAR! <3
Happy chinese new year!! 

2013-02-08

I fredags gjorde jag en liten härlig roadtrip till Santa Cruz med Magdalena, hennes pojkvänn å deras vänner, jag passade på att filma och fota så mycket jag bara kunde för ett skolprojekt. Dessutom var det en helt underbar dag, härligt amerikansk på nåt vis, som i filmerna! Jag kände mig ung igen när jag satt där med en IPA i handen och Blink182 på högsta volym och alla sjöng med! Aja, här kommer ialla fall en video och bildbomb! :) 

 

Massa surfare överallt men jag hann bara fånga en! 

Liten ensam pippi! 

Supergoda mini-clementiner!! (eller vad dom nu kallas)


Spökboll!


Världens äldsta träd (redwoods) bara sådär! Tänk att vissa får bo på campus som ser ut såhär! Typ dom som går på University of California Santa Cruz!Mera redwoods!!! Så stora! Å gamla! Hittade en utställning om the grateful dead (med bland annat en hand som saknar fingrar?)


(det syns inte här men jag fick komma jättenära!) <3


Jag var bara tvungen!!! Förlåt! Men jag är amerikan nu, då får man?


2013-02-07På en av världens bästa lektioner (iofs är alla det hittils) om video storytelling, den här killen var så sjukt inspirerande och skrämmande på samma gång så känner verkligen pressen nu! 


En liten bild på vädret här :)


Jag hade fått massa paket!! Vänta vänta..


Som efter fem timmars skruvande gett mig både blåsor och andra gradens brännskada i handen, och ändå inte blivit klara!
Men halvvägs där ialla fall :)


Gonatt alla söta fiskar!
 


2013-02-06Finns inte så mycket mer att säga om den här dagen än att jag gick all in och fortarande (tre dagar senare) har så sjukt ont att jag går runt som en levande (knappt) mumie..
Mest som bevis på att jag faktiskt var här :)

2013-02-04

 
Första lektionen i skolan, filmredigering blandat med lite trevliga reklamfilmer! Presenter!! Med 1 TB minne, CS6, Final Cut Pro och en videokamera kan vi göra underverk! Hoppas jag :)


Andra lektionen i skolan, lite mera trevliga reklamfilmer..

 
Och mysig nyupptäckt galleria! Fika-taaajm!!! :)


2013-02-03Idag var det dags för super bowl! Alla amerikaner var som tokiga och jag var toktaggad och lite rädd.. Om vi vann skulle det bli riot och om vi inte vann skulle det bli riot, så det var minst sagt nervöst! 
 
 
Alla ställen var överfulla (på fler än ett sätt) men här var det faktiskt helt tomt! Vi fick med oss alla in en stund, tills killarna upptäckte var vi hade hamnat och ville gå :( Typiskt!Jag fick lära mig att vara en riktig San Fran thug! 


Och se killar dansa på bordet!


Och vara såhär glada!! Titta vad underbart studsigt glad han är! Älskar det :)


Sen blev det lite för tomt i glasen och folk lite för ledsna.. GOOO NINERS!!! Nästa år tar vi dom! 


2013-02-02


Idag var det äntligen dags för Melodifestivalen!! Det kändes konstigt att se den hemma själv i ett annat land, på morgonen, men det var också bland de sämsta bidrag jag sett så det gjorde inget!


Och när dom här fina tjejerna plötsligt ringde på Skype så att vi kunde kommentera alla bidragen tillsammans kändes det genast mycket bättre! Dom provade skor, kläder och Alex försökte som vanligt supa ner Li och Marie. Det var underbart att "komma hem" ett litet tag!
Det här är vår innergård och jag har precis upptäckt att vi har möjlighet att ha världens barbecue-fest här! So let's!! :)

 
Sen gick solen ner och jag njöt av en lördagskväll tillsammans med Pocahontas, Micke & Molle och kära gamle Dumbo! (jag borde skaffa medlemskort till disneyklubben snart..)


2013-02-01

Idag har jag beställt massa saker till mitt rum (förutom det här en super spa madrass, en vit bokhylla med svarta lådor och massor av roliga skolböcker att fylla hyllorna med)!! LÄNGTAR! :)